Seier for Kvams A-lag i sesongens andre kamp

Kvam IL sitt 6. divisjonslag vant 3-1 mot Dombås/Lesja/Lesjaskog 2 på søndag.

Kampfakta finner du her.

Omlag 120 tilskuere overvar oppgjøret i finværet.

Noen høydepunkter og bilder fra kampen:

1.omgang:

• 4. min: Justesse Gabrielsen header like utenfor etter frispark fra Øystein Lillesandbu.
  • 7. min: Stor sjanse for gjestene, men debutantkeeper Sander Berget reddet mesterlig.
  • 9. min: Justesse Gabrielsen får gult kort
  • 16. min: Christian Myrhaug gjennom på siden og la farlig inn, men ingen til å omsette innlegget i mål.
  • 31. min: Gult kort til gjestene etter stygg felling.
  • 31. min: Innoverskrudd frispark fra Øystein Lillesandbu som keeper redder.
  • 34. min: Christian Myrhaug dundrer frispark fra 25 meter i tverrliggeren.

Pause

2. omgang:

• 46. min: Corner hvor Eivind Bergum forsøker seg med brassespark som havner på nettaket.
  • 55. min: Kvam farlig frampå etter corner.
  • 55. min: Christian Myrhaug gjennom på skrått hold, skuddet går over.
  • 63. min: Christian Myrhaug alene gjennom etter fint gjennomspill fra Øystein Lillesandbu. Avslutningen går over.
  • 67. min: Øystein Lillesandbu snapper et svakt tilbakespill, runder keeper og scorer sikkert til 1-0.
  • 70. min: Christian Myrhaug header inn 2-0 fra en strålende slått corner.
  • 71. min: 1-2 rett etter at Kvam scoret.
  • 83. min: Tobias Haverstadløkken Rognli skyter fra 18 meter i tverrliggeren.
  • 90. min: Christian Myrhaug blir felt og scorer sikkert på den påfølgende straffen til 3-1.
  • 91. min: Strålende veggspill mellom Øystein Lillesandbu og Christian Myrhaug, avslutningen til Øystein stryker stolperota.
  • Kampen ebber ut med en fortjent 3-1 seier til Kvam.