Publisert den 30. mai 2021.

Vellykket miniturnrering i Kvam Idrettspark

Publisert den 30. mai 2021.

Foto: Kvam Gutter og Jenter 07, 2021 (et par jenter mangler på dette bildet)

Med en pandemi som rir over landet og verden har vi lært oss til å leve mer begrenset, også innen idrett og barneidretten. Muligheter for konkurranse-, kampaktivitet, og arrangement har vært tilnærmet umulig til tider.

Torsdag 27. mai gikk regjeringen i gang med gjenåpningsplan trinn 2. For våre yngres fotballag betyr det at man igjen kan spille kamper mot lag i egen kommune og nabokommuner om den lokale smittesituasjonen er lik i kommunene. I tillegg kan man ved utendørs idrettsarrangement samle inntil 200 personer under de smittevernskrav som gjelder ellers i samfunnet med avstand, god håndhygiene og så videre.

I tett dialog med årets 7-års lag (født 2014) i Midt-dalen og Sel ble det avholdt ei miniturnering i Kvam Idrettspark på lørdag.

For de aller fleste ble dette livets første fotballkamper.
Her ble det lagt en ramme, et miljø, en mulighet for at de aller yngste kunne kjenne, føle og se spenningen med fotballkamper.
Og for en innsats!
Fra de første smånervøse sparkene på ballen, læringen med publikum, heiarop, til å ta tak i kampen å gjøre en real innsats med å spille fotball (og ikke bare sparke).

Følgende ni lag var til stede: Vinstra Gutter 07, Vinstra Jenter 07, STEIL Gutter 07, Vestsida Gutter 07, Vestsida Jenter 07, Otta Gutter 07-1, Otta Gutter 07-2, Kvam Gutter 07 og Kvam Jenter 07, og i alt ble det gjennomført 12 kamper.

Takk til alle lag for flott samarbeid og innsats.
Takk til Kvams 07 foreldre og trenere som bidro med hjelpende hender.

Bildegalleri:


Et viktig miljøtiltak for våre yngste fotballspillere. Og morsomt å se liv og røre i Idrettsparken igjen.


Vinstra J- Vestsida J

Kvam G - Otta G

På varmeste dag så langt i år ble den en kamp om å finne de små skyggene

Kvam Gutter og Jenter 07 (to av jentene hadde reist når bildet ble tatt)

Dommertrio

Alle foto: Anette N. Lunde

Del denne saken:

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer

Bronsesponsor

Drevet av Kompani Kvam © Copyright 2020 Kvam Idrettslag
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram