Publisert den 15. august 2020.

Innsats og tæl på Tine Fotballskole!

Publisert den 15. august 2020.

3 dager fylt med fotballglede. Kort oppsummert - sol og varme, vannspreder, tordenvær, men ikke minst venner og fellesskap rundt fotballen på tvers av klubber i midtdalen.

- Tine Fotballskole på Kvam er blitt en tradisjon, ble det sagt blant foreldre. Her koser ungene seg, gleder seg over fotballen, samholdet og andre trenere enn hva man er vant med fra sitt eget lag.

Akkurat slik det skal være, kan vi hilse fra Fotballgruppa i Kvam IL.

Se også: Gjensynsglede og-fornøyde unger etter fotballskole i Kvam -Dette er en ordentlig-glad dag på alle måter (Dølen/dolen.no +)

Ungene har bydd på stor innsats og tæl disse dagene.

Vi har glade for at så mange valgte å ta turen innom årets Tine Fotballskole gitt de rådende forhold ellers i samfunnet. Vi er blitt vant med en hverdag med spirting og vask av hender, at vi holder litt avstand til hverandre, og at barna opptrer i faste grupperinger. Slik måtte det også bli på årets Tine Fotballskole.

Den store fotballkampen mellom alle spillere og trenere var etterlengtet av de som har vært med oss tidligere. Den kommer tilbake på agendaen så snart dette kan forsvarlig gjennomføres. Vi lover!

Vi retter en stor takk til Fotballgruppa, trenere og støttepersonell som har stått på de siste dagene. Dere har gitt 70 barn og unge gode dager og fotballminner.
Takk til vaktmester Andrè som har arbeidet for å gi oss de beste forhold på banene, og at vi kunne trene i dalens flotteste (helt subjektivt!) fotballanlegg og idrettspark.

Dette ble kick-starten på årets sesong og vi ønsker alle lag, trenere, spillere lykke til med høstsesongen. Håper at fotballgleden trumfer Covid-19.
Ta vare på hverandre.

Her følger et utvalg bilder fra årets skole:

Gruppe 1, født 2014 og 2013. Trenere: Svein Erik Kamp, Lars Petter og Kristian Holen.

Gruppe 2, født 2012. Trenere: Tobias Grønvold og Lars Kristian Korsvold. Terese Selfors Lund var også med som trener på gruppa.

Gruppe 3, født 2011. Trenere: Kristoffer Kolloen og Vidar Holen.

Gruppe 4, født 2010. Trenere Sindre Strype Kamp og Jan Tore Kamp.

Gruppe 5, født 2009 og 2008. Trenere Idar og Malin Holten.


Tine leverer drikke hver dag under fotballskolen. Her serveres det fruktboks til hver deltaker. Lørdagen ble det grilling av pølser. Hverdagen vår innebærer også anti-bac og desinfisering.

De yngste trente inne i hallen og ute i våre 3er baner. Trygt for de minste og ha noen faste rammer rundt seg, og ikke ha de store åpne rommene ute på gressbanen som de litt større har.

Her øves det på avslutning på mål, plassering av stamfot, tilslag og retning på ballen.

Alle fikk sin velfortjente diplom for årets gjennomføring av sine trenere.


Trenerne har gitt ungene mye ros for god dynamikk i gruppene, innsatsvilje og akkurat så mye tull og tøys som det må være når barn samles.
- Tè dels gode ferdigheter au ma, kunne veteranen med hele 446 A-lags kamper for Kvam, Jan Tore fortelle.


Hele Kvam Idrettspark badet i sol fredag og lørdag. Trenerne har stått på, planlagt og gjennomført øktene etter en øvelsesbanken til Tine Fotballskole, tilpasset ferdigheter og aldersnivå.

Takk for i år! Velkommen tilbake neste år.

Del denne saken:

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer

Bronsesponsor

Drevet av Kompani Kvam © Copyright 2020 Kvam Idrettslag
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram